Villkor

Följande villkor accepteras genom användande av vår webbtjänst samt vid beställning.

Kakor i webbläsaren

Vi använder oss av så kallade kakor i webbläsaren. Det är en teknisk lösning för att webbplatsen skall kunna identifiera och särskilja våra olika användare. Om du inte vill att webbplatsen skall spara kakor i din dator kan du inaktivera den funktionen i din webbläsare. Det är dock inte möjligt att genomföra beställning utan att kakor är aktiverat.

Hantering av personuppgifter

Vi sprider inte personuppgifter till tredje part. Personuppgifter används huvudsakligen för att genomföra beställning. Vi kan även komma att använda dem för utskick av reklam och information kring vårt företag.

Produkter

Priser anges i svenska kronor inklusive moms.
Information och bilder skall ses som illustrativa och presenteras för att ge en uppskattning kring form, storlek samt användningsområde. Arbetsmaterialet/Terapimaterialet är i ett sådant skick att det skall putsas, slipas och målas efter eget tycke.

Fakturaorder

När du lagt din order läggs den i kö för hantering. Lagd order hanteras, packas och skickas normalt inom 2 veckor. När vi skickar din order bifogar vi en faktura.
Betalningsvillkor 30 dagar.

Fraktpriser

Frakt tillkommer efter Postens taxa.

Reklamationsvillkor och ångerrätt

Det är lämpligt att kunden ankomst kontrollerar leverans för att verifiera att denna är riktig och felfri. Vid reklamation skall kund kontakta Fölhult Slöjd AB och uppge order-id samt orsak till reklamationen.
Defekta produkter som returernas bör behandlas som om de vore felfria. Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas.

Ångerrätt

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick.
Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta Fölhult Slöjd AB. Returfrakt bekostas av konsumenten.
Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

Återbetalning av ordersumma

Vid ångerrätt eller reklamation där kund ej begär ny vara ska Fölhult Slöjd AB återbetala ordersumman eller makulera fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits.

Transportskadat gods

Om en vara från Fölhult Slöjd AB skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till speditören (vanligtvis, Posten) dock senast inom 7 dagar.